Csapatépítő programok

Órák óta töprengsz, mivel dobd fel a céges rendezvényeteket, mert azt szeretnéd, hogy kollégáid szórakozva ismerjék meg még jobban egymást, de ők már unják a szokásos csapatépítéseket és valami újRA vágynak?

Mobil szabaduló szobák

Noha még csak pár éve jelentek meg, mára már szinte mindenki hallott a népszerű szabaduló szobákról, ahol a vészesen ketyegő óra hangja mellett, az izgalmas és elgondolkodtató feladványokat közösen megfejtve, csak sikeres együttműködéssel tudtok kijutni. De arról még kevesen tudnak, hogy a mobil szabaduló szobákat ma már kérheted egyenesen az irodátokba vagy bármelyik céges rendezvényetek helyszínére.

Az élő logikai kalandjátékok és a szabaduló-szobás játékok lényege, hogy a 6-10 fős csapatok bekerülnek egy titkokkal és megoldandó rejtélyekkel teli szobába, ahol csak rajtatok múlik, hogy 60 perc alatt ki tudtok-e jutni az irodában vagy egy erre kijelölt helyiségben berendezett szabaduló szobából. Az 5 különböző témájú szobában egy időben akár 50 fő is játszhat.

Hány játékos játszhat egyszerre?

Mobil Szabaduló ládák –

Mobile escape games

A szabaduló szobák mintájára itt is ügyességi, logikai és készségfejlesztő feladatokkal kell megbírkóznotok. A különbséget az adja, hogy itt nem egy szobából kell kiszabadulnotok, hanem egy láda titkait megfejtve kell kinyitni azt és megtalálni a kincset.

A játékot akár 30-40-en is játszhatjátok egy időben, 2-5 fős csapatokban. A játék végrehajtására 60 perc áll rendelkezésetekre.

Hány játékos játszhat egyszerre?

Mars expedíció

A Mars Expedíció egyesíti az új generációs szabaduló-szobás játékokat az ügyességi és fejlesztő játékokkal.

Impozáns környezetben, a Budai Várban tudjátok magatokat próbára tenni és kideríteni vajon alkalmasak lennétek arra, hogy eljussatok a Marsra? Harmadik generációs logikai játékok lettek ötvözve RFID-s high-end technológiával. A játék során csapatokra bontva fogtok pontokat gyűjteni a két szintes játéktérben.

Ha ismeritek a szabaduló-szobás játékokat, akkor ebben a játékban egy új minőségi szinttel fogtok találkozni. Ha még nem, akkor érdemes itt megtapasztalni ezt az élményt.

A játékok mellett a fejlesztők arra is gondoltak, hogy a környezet is tökéletesen illeszkedjen a játékok színvonalához, így biztosak lehettek abban, hogy egy lélegzetelállító élményben lesz részetek.

Hány játékos játszhat egyszerre?

Versenyautó szimulátor

A versenyautó-szimulátorok valósághű vezetés élménye a teszt- és versenypilóták után ma már az élethű izgalmakra vágyók, és a száguldás szerelemesei számára is elérhetőek. A szimulátoron való játék közben pilótaként élheted át, milyen lehet a Hungaroringen egy Forma 1-es autóval akár 300 km/h-val száguldani egy egyenesben, vagy milyen érzés egy rally-versenyen megcsúszni az egyik kanyar kijáratában.

Az ülés köré épített és az autó mozgását utánzó gépnek köszönhetően tökéletesen szimulálható az út tapadása, a testet érő G erőhatások, míg a száguldás érzetéről a 3D-s nézet és a 3 képernyő gondoskodik.

A gép mozgása és a gyorsaság, amivel ezeket a mozgásokat elvégzi, egyedülálló. A gép előre, hátra, és oldalra mozgat, félméteres magasságig emelkedik és süllyed, a maximális dőlése 30%-os, és 90%-ban képes oldalra fordulni. Ennek köszönhető, hogy az érzékeid veled is elhitetik majd a szimulátort vezetve, hogy valóban egy versenyautó kormánya mögött ülsz.

Választható szimulációk: Forma 1 , Rally, DirtRally, Túraautó, DTM, WTCC, Assetto Corsa

Hány játékos játszhat egy program során?

A program megrendezése további egyeztetést kíván. Attól függően játszhat egyidejűleg 1-2 vagy több résztvevő, hogy hány szimulátort kértek. További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon.

Íjászharc

Őseink kedvelt fegyverének segítségével játékos formában ismerkedhettek meg az íjászattal, miközben visszarepülhettek az időben az ókori csaták világába. Az íjász csata egy új sportág, ami az íjászat és a kidobós játék keveréke, és játszhatjátok akár csapatokban is.

A speciális nyílvesszők vége puha szivacs, így egy találat még annyira sem fáj, mint a paintballban.

Hány játékos játszhat egyszerre?

Tank vezetés

Az elhagyatott szovjet laktanyák tankpályáin, siratófalon, vizesárkon és döcögős földutakon száguldunk a többtonnás harci járművekkel. A csapat létszámától függően akár 9 tankkal is kimehetünk a terepre. A vezetési idő 15 vagy 30 perc, járművenként 1-5 személlyel.

Ismeretlen kormány, furcsa gépmozgás, hihetetlen akadályok teszik felejthetetlen élménnyé a tankvezetést. Védő overállt és emlékbe elvihető terepszínű fejkendőt kap a csapat.

Tanktípusok: GSP-55 “Táltos”, BMP, T-55 A és MTLBU.

Hány játékos játszhat egyszerre?

Lego Logic

Komplex problémamegoldó képességet igénylő játékok, amikkel egyszerre fejlesztheted kollégáid kreativitását, a logikáját és a térlátását. A különböző feladatokban egy valami biztosan közös: a végrehajtása LEGO-val történik. Vannak előre épített társasjátékok, árnyjátékok, és olyat is találni fogsz, ami összeköti a virtuális valóságot a kézzel foghatóval.

„Kezükbe adtam 8-10 kockát pár feladatunkkal, és az egész iroda órákig azzal játszott”

Játékaink teret biztosítanak a versengésre és a kooperációra akár egyéni, akár csapatszintű feladatról legyen szó, és széleskörű kihívást jelentenek nemtől és korosztálytól függetlenül mindenki számára.

A feladatok végrehajtása 1-2 perctől akár 30 percig is terjedhetnek.

Hány játékos játszhat egyszerre?

Drift

A drift, vagy drifting (szabad fordításban: csúsztatás, sodródás) az autó tökéletes uralásának és irányításának látványos demonstrálása oly módon, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon a szokásos módon egyenesen.

Ezen programunk segítségével kipróbálhatjátok, milyen érzés egy profi pilóta mellett vagy akár a sofőrülésben ülve átélni a több száz lóerő adta élményt.

Hány játékos játszhat egy program során?

A program megrendezése további egyeztetést kíván, attól függően játszhat egyidejűleg 1-2 résztvevő, hogy hány autót kértek. További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon.

Buborékfoci

Embernagyságú, levegővel teli gömbökben focizhattok együtt csapatokban.

Amikor összeütköztök, a gömb felfogja a lökést és lepattantok egymásról, a játék pedig nagy nevetések közepette folytatódhat tovább..

Hány játékos játszhat egyszerre?

Lézerharc

 

A lézerharc napjaink számháborúja. Aki óvatlan, felfedi magát és akit megjelölnek, az kiesik a játékból. Az eszközök a mozgásérzékelőkhöz hasonlóan infravörös fénnyel működnek, így nem károsak az egészségre.

Hány játékos játszhat egyszerre?

Crazy Cart

Elektromos drift gokart. Maximális sebessége 11 km/h, ami ezért teljesen biztonságos, viszont annál trükkösebb vezetni. A cél, hogy át tudjatok vezetni – vagy inkább evickélni? –  az akadálypályán.

Hány játékos játszhat a program során?

A program megrendezése további egyeztetést kíván, attól függően játszhat egyidejűleg 1-2 résztvevő, hogy hány autót kértek. További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon.

Virtuális valóság sátor

Napjaink egyik legmodernebb szórakoztató újdonsága! A virtuális valóság sátorban a virtuális valóság sisak segítségével léphetsz be egy új dimenzióba, és megtapasztalhatod, hogy az agyad és a tested nem tud különbséget tenni a vetített kép és a valóság között.

Hány játékos játszhat a program során?

A program megrendezése további egyeztetést kíván, attól függően játszhat egyidejűleg 1-4 résztvevő, hogy hány darab virtuális valóság szemüveget kértek. További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon.

Paintball

A Paintballról már szinte biztosan hallottál, de ha nem, akkor egyszer feltétlenül érdemes kipróbálnod, hogy megtapasztalhasd te is, milyen érzés fegyverekkel harcolni. Hiába vagy teljes biztonságban a körülötted repkedő festékgolyóktól, az adrenalin az egekbe emelkedik.

Hány játékos játszhat egyszerre?

Segway

A kétkerekű járgányok segítségével ügyességi akadálypályán tudtok végigmenni, vagy a települést, a rendezvényt bejáró rövid túrákon is részt vehettek. Vetélkedők és  izgalmas játékok elemei is lehetnek.

Hány játékos játszhata a program során?

A program megrendezése további egyeztetést kíván, attól függően játszhat egyidejűleg 4-8 résztvevő, hogy hány darab segwayt kértek. További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon.

Ügyességi játékok

A nem mindennapi játékok során együtt szórakozhattok, a kreatív megoldásokon együtt ötletelhettek, és egymást buzdítva fejleszthetitek a csapat együttműködő képességét és az egymás iránti bizalmat.

Itt is 5 csapattal, 5 különböző állomáson játszhattok egyszerre, csapatonként maximum 10 fővel. A teljes játékra 60 perc áll rendelkezésre, a csapatok 12 percenként állomást váltanak. Ha a játék végén helyezetteket szeretnétek hirdetni, pontozási rendszerünk segítségével rangsort is tudunk állítani.

Hány játékos játszhat egyszerre?

Célbalövés

Népszerű játékunk a célbalövés, melyet új eszközökkel is kipróbálhattok.

A célbalövés lehetséges íjjal, lézerpisztolyokkal, paintball töltényekkel és az igazi fegyverekhez megszólalásig hasonlító airsoft eszközökkel is.

A játék során egy előre felállított pályán különböző, még akár mozgó célpontokra is lőhettek, ami garantáltan fokozza az élményt.

Hány játékos játszhat egy program során?

A program megrendezése további egyeztetést kíván, attól függően játszhat egyidejűleg 1-4 résztvevő, hogy hány pályát állítunk fel. További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon.

Élőcsocsó és más felfújható játék

A felfújható játékok széles tárháza százakat is képes lekötni, akik szeretnek mozogni, ugrálni, célozni, csúszni és mászni.

Csocsó asztalok 2, 4, vagy 8 főre is

A csocsót mindenki ismeri. De játszottatok már egyszerre 8-an 4 fős csapatokban oldalanként?

Eurobungee

A súlytalanság és a zuhanás élményét nyújtja nektek ez a játék teljesen biztonságos körülmények között.

Mobil mászófal

A mobil mászófal garantált szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Trükkös bringák

Igazi kihívás. Ketten egy bringán egymásnak háttal, fordított kormányos biciklik és még sok érdekes és ötletes kerékpár.

Kaszinó

A mobil kaszinók órákra is le tudják kötni a szerencsejátékok szerelmeseit.

Relax sziget

Mi lehet űdítöbb egy sport- vagy céges napon, mint amikor a lézerharc vagy egy sportjáték után egy masszőr segít lelazulni?

Kézműves foglalkozások

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt elmélyült kikapcsolódás az alkotás folyamata.

Élmény vezetés LAND ROVER-rel

Fordított kormánnyal, vagy vakon vezetéssel is lehet fűszerezni ezt a kalandot, ha a sima akadály pálya nem elég.

Quadozás

Négy keréken, szinte bármilyen terepen lehet velük robogni. Igazi élmény mindenkinek, aki szeret vezetni.

Teqball

Egy új sporteszköz, ami már önálló sportág is. Ketten, vagy párosban négyen, de akár a pingponghoz hasonlóan forgóban is lehet játszani.

Sörcurling

A téli sportok kedvencének kicsinyített változta, ahol sörös korsókat kell minél közelebb csúsztatni a célponthoz.

Szeretünk kíváncsi és nyitott emberekkel dolgozni

Ha felkeltettük valamelyik programunkkal az érdeklődésedet és te is szeretnél velünk együtt dolgozni, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogyan és miben tudunk neked segíteni a céljaid eléréséhez vezető utadon, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot bátran, minden kötelezettség nélkül: