Mozaik program ügynökség

Hogyan kerültünk a céges csapatépítések piacára és miért váltunk meghatározó szereplőjévé?

2012-t írunk…

…amikor cégünk útjára indult a CRAZY GARAGE Élő Logikai Kalandjátékkal, amely még a klasszikus szabadulós játékok mintájára biztosított egyedi élményt a szabadulós játékok szerelmeseinek. Több, mint 1000 csapat járt nálunk, akiktől rengeteg információt gyűjtöttünk össze arra nézve, hogy a csapatoknak mire van igénye, hogyan képesek játszani, milyen élményt biztosít a játék számukra. Így tettünk szert nagy tapasztalatokra a csapatépítő játékok és a csapatépítések szervezése kapcsán, s innen jött az ötlet, hogy ne csak fix helyen, és ne csak pár fős baráti társaságoknak vagy céges csapatoknak tudjuk ezt az élményt nyújtani, hanem bárhol az ország területén és akár jóval nagyobb csapatnak is, egyszerre és egy időben.

2013 januárjában…

…ezen tapasztalatok alapján elkezdtük megalkotni a szabaduló szobás játékok mobil változatait, melyeket tudatosan a céges csapatépítési programok igényeinek megfelelően alakítottunk ki. Több, mint fél év ötletelés és folyamatos tesztelés során elkészült játékunk mobil verziója is 5 különböző témájú szobával. 2013 nyarán Crazy teambuilding néven már le is bonyolíthattuk az első nagy létszámú céges csapatépítő eseményünket. Azóta számos vállalattal és rendezvényszervező céggel működtünk és működünk együtt.

Ekkor már folyamatosan szervezünk cégek számára csapatépítő programokat a kisebb mikrovállalkozásoktól kezdve egészen a piacvezető multinacionális cégekig bezárólag, az 5 fős csapatépítésektől a 100 főt is meghaladó programokig.

2016-ban adtuk a fejünket…

…a következő nagyobb változtatásra, amikor elkezdtünk azon dolgozni, hogy új fejlesztések és játékok felkutatása révén újabbnál újabb élményeket adhassunk, akár az egyre bővülő visszatérő ügyfeleink számára is. Ennek eredménye, hogy ma már egyre több állandó ügyfelünk veszi igénybe újra és újra szolgáltatásainkat maximális elégedettséggel, aminek köszönhetően a céges csapatépítő programokat kínáló piac meghatározó szereplőjévé váltunk.

2017-re jutottunk el odáig

…hogy Mozaik Program Ügynökség néven újra definiáljuk magunkat, és munkatársaink illetve szolgáltató partnereink egyre bővülő körének köszönhetően egy még szélesebb kínálattal tudjunk kiszolgálni régi és új megrendelőink csapatépítő programokkal kapcsolatos igényeit.

Értékeket akartunk adni a kezdetektől…

…ezért célul tűztük ki magunk elé, hogy a céges csapatépítő programjainkkal ne csak szórakoztassunk, hanem értéket is teremtsünk. Így elsősorban olyan játékokat fejlesztünk és kutatunk fel, amik a mindennapi élet során is szükséges és hasznosítható készségeket fejlesztenek. A játékaink professzionális levezetése, helyszínre szállítása és megszervezése mellett, aktívan részt veszünk a rendezvény egyéb programjaival való összehangolásában is. Az első kapcsolatfelvételtől a záró momentumig folyamatos kommunikáció jellemzi az együttműködésünket, hogy a magunk részéről mindent megtegyünk a hatékony együttműködésért. További információkért kérd szakmai ajánlatunkat vagy keress minket bátran a fenti elérhetőségeink egyikén.

Tamás György

Ügyvezető

…Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy kiváló minőséget szolgáltassunk mind a programjainkkal, mind azok szervezésében és lebonyolításában, hogy ti felhőtlenül kikapcsolódjatok. Hisz ez az idő rólatok szól…

…innen jött az ötlet, hogy ne csak fix helyen, és ne csak pár fős baráti társaságoknak vagy céges csapatoknak tudjuk ezt az élményt nyújtani, hanem bárhol az ország területén és akár jóval nagyobb csapatnak is, egyszerre és egy időben…